192.jpgPraha-  Předvánoční čas je pro většinu drobných a středních podnikatelů z hlediska byznysu klíčový. 9. Profinetworking Podnikatelského klubu Empiria 21, který se konal 29. listopadu v restauraci V Rohlíku, byl pro všechny zúčastně ideální příležitostí získat nové obchodní konexe i inspiraci.

 

Podnikatelka Šárka Morávková, která pořádá dovolené a cestování „na míru“, přišla hledat nové klienty. „Nabízím unikátní službu, šetřím lidem čas i peníze tím, že jim do detailu naplánuji dovolenou nebo třeba prodloužený víkend přímo podle osobních přání a potřeb. Určitě je to velký rozdíl oproti unifikovaným zájezdům z velkých cestovních kanceláří. Už z dřívější zkušenosti vím, že je lepší vše osobně vysvětlit, případně získat doporučení. A proto jsem přišla na networking.“ Networking však nabízí jako přidanou hodnotu i „kouzlo“, díky kterému často získáte bonus navíc. Paní Morávková se u jednoho stolu v rámci druhé ze čtyř výměn potkala s člověkem, který jí pomůže přebudovat webové stránky. „To je právě ono,“ usmívá se Lucie Libovická. „Z takových propojení máme obrovskou radost, protože právě to je přidaná hodnota, kterou by networking měl přinášet. A opravdu přináší, podle toho, jaké máme ohlasy.“

Profinetworkingový večer se nesl v duchu předvánočního času. Pohodu v příjemném prostředí zajistil i skvělý raut. Hlavním partnerem akce byla společnost Videoefekt, zabývající se tvorbou firemních video blogů. „Momentálně máme tolik zakázek, že jsme se rozhodli předat část našeho know-how samotným klientům,“ uvedl její jednatel Sergej Pavljuk a pozval účastníky akce na seminář, v rámci kterého se naučí generovat firemní videoobsah a zacházet s ním tak, aby přinášel nové zakázky. Více na www.videoefekt.cz

Další partneři akce: Performia, Dipuramed, ViaElite, Gabriela Fashion Boutique, Party Lite, Řízený dům.cz, zámek Mitrowitz, ProSmile a Chocolate Monkey se postarali mimo jiné o módní přehlídku se zajímavou slevou na jednotlivé kousky, vůni, přísun zdravých produktů, čokoládové mlsání, odborné rady v oboru medicíny aj.

Ihned po skončení akce se otevřela registrace i na nejbližší večerní networkingovou akci a to 15. Profibabinec – večer určený jen ženám-podnikatelkám.

 

zdroj: profinetworking.cz